Incendiu Alba Iulia - UPDATE FOTO-VIDEO: Incendiu puternic în zona industrială ... : Un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit marți în zona industrială a municipiului alba iulia.

Incendiu Alba Iulia - UPDATE FOTO-VIDEO: Incendiu puternic în zona industrială ... : Un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit marți în zona industrială a municipiului alba iulia.. Pompierii au intervenit de urgență cu două autospeciale și o autoscară, în condițiile în care riscul era major ca focul să se extindă la restul blocului. Reprezentanții isu alba au transmis că focul a izbucnit la un depozit de peturi din plastic, situat pe strada alexandru ioan cuza din alba iulia. Incendiu puternic cu degajări … Din primele informații intervine detașamentul de pompieri alba iulia pentru localizarea și lichidarea flăcărilor, lângă cunoscutul operator economic „sews. La prima evaluare, suprafaţa aproximativă pe care se manifestă …

Incendiu major în alba iulia. Marţi, 17 august 2021, 15:41. De asemenea, au fost trimise în sprijin 6 echipaje de stingere de la isu sibiu. Potrivit unui comunicat al isu alba, se acționează cu 5 mașini de stingere, 1 autoscară și 1 ambulanță smurd. Un depozit de deşeuri reciclabile din alba iulia a fost cuprins marţi de flăcări, fumul provocat de acesta putând fi observat de la câţiva kilometri distanţă.

INCENDIU PUTERNIC LA UN DEPOZIT DE RECICLARE DIN ALBA ...
INCENDIU PUTERNIC LA UN DEPOZIT DE RECICLARE DIN ALBA ... from quicknews.ro
În clădire îşi aveau sediul o firmă de curierat, un service auto, iar în cea mai mare parte a spațiului funcționa un depozit de electrocasnice. Din primele informații intervine detașamentul de pompieri alba iulia pentru localizarea și lichidarea flăcărilor, lângă cunoscutul operator economic „sews. Incendiu major în alba iulia. Un depozit de deşeuri reciclabile din alba iulia a fost cuprins marţi de flăcări, fumul provocat de acesta putând fi observat de la câţiva kilometri distanţă. Aproximativ 2.000 de metri pătrați sunt cuprinși de flăcări, potrivit isu alba. Posted by 8 minutes ago. Pompierii au intervenit de urgență cu două autospeciale și o autoscară, în condițiile în care riscul era major ca focul să se extindă la restul blocului. Acesta se manifestă cu degajări mari de fum, pe o suprafață de aproximativ 2000 mp, potrivit igsu.

În cadrul operațiunii au intervenit trei autospeciale pentru.

Pompierii au acţionat de urgență pentru localizarea și stingerea incendiului cu 7. Incendiul se manifestă cu flacăra vizibilă şi degajare mare de fum la un depozit de peturi. Există posibilitatea de propagare la depozitele din apropiere. Incendiu puternic cu degajări … La prima evaluare, suprafaţa aproximativă pe care se manifestă … Incendiu major în alba iulia. Pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor. Un incendiu izbucnit la alba iulia, stins după 4 ore. Incendiu violent la un depozit de materiale plastice din alba iulia. Un incendiu a izbucnit marți dimineața la blocul m10 din municipiul alba iulia. Incendiul de proporții din alba iulia a fost lichidat: Blocul este în reabilitare termică, iar suprafața exterioară este acoperită de polistiren pe toată fațada blocului. Un depozit de deşeuri reciclabile din alba iulia a fost cuprins marţi de flăcări, fumul provocat de acesta putând fi observat de la câţiva kilometri distanţă.

Aproximativ 500 de metri pătrați au ars. Peste 80 de pompieri din alba iulia alături de colegi localitățile învecinate, … Incendiul se manifestă cu flacăra vizibilă şi degajare mare de fum la un depozit de peturi. Aproximativ 2.000 de metri pătrați sunt cuprinși de flăcări, potrivit isu alba. De asemenea, au fost trimise în sprijin 6 echipaje de stingere de la isu sibiu.

Video. Incendiu devastator în Alba Iulia. S-a emis mesaj ...
Video. Incendiu devastator în Alba Iulia. S-a emis mesaj ... from www.infoactual.ro
Posted by 8 minutes ago. Potrivit unui comunicat al isu alba, se acționează. Peste 80 de pompieri din şase judeţe au intervenit marţi cu 23 de mijloace tehnice pentru localizarea şi lichidarea. În cadrul operațiunii au intervenit trei autospeciale pentru. Pompierii au intervenit de urgență cu două autospeciale și o autoscară, în condițiile în care riscul era major ca focul să se extindă la restul blocului. Un incendiu puternic are loc, marți, la un depozit de materiale plastice din alba iulia. Incendiu la o fabrică de condimente din alba iulia. Un incendiu puternic are loc, marți, la un depozit de materiale plastice din alba iulia.

Există posibilitatea de propagare la depozitele din apropiere.

Reprezentanții isu alba au transmis că focul a izbucnit la un depozit de peturi din plastic, situat pe strada alexandru ioan cuza din alba iulia. De la nivelul isu alba acționează, la ora … Incendiu devastator la un depozit de materiale plastice din alba iulia. Incendiu la o fabrică de condimente din alba iulia. Peste 80 de pompieri, din 6 județe au intervenit pentru stingerea focului incendiul izbucnit la un depozit de material plastic din alba iulia este lichidat, în aceste momente se lucrează pentru înlăturarea efectelor negative și stingerea ultimelor focare ascunse rămase. Incendiu major în alba iulia. Peste 80 de pompieri din şase judeţe au intervenit marţi cu 23 de mijloace tehnice pentru localizarea şi lichidarea. Incendiu puternic cu degajări … Un incendiu a izbucnit marți dimineața la blocul m10 din municipiul alba iulia. Au fost suplimentate forțele trimise în. Blocul este în reabilitare termică, iar suprafața exterioară este acoperită de polistiren pe toată fațada blocului. Ziarulunirea.ro un incendiu violent a izbucnit astăzi la un depozit de materiale plastice din alba iulia, aflat pe strada alexandru ioan cuza. Acesta se manifestă cu degajări mari de fum, pe o suprafață de aproximativ 2000 mp, potrivit igsu.

Au fost suplimentate forțele trimise în. Aproximativ 2.000 de metri pătrați sunt cuprinși de flăcări, potrivit isu alba. Există posibilitatea de propagare la depozitele din apropiere. Un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit marți în zona industrială a municipiului alba iulia. Peste 80 de pompieri din şase judeţe au intervenit marţi cu 23 de mijloace tehnice pentru localizarea şi lichidarea.

Ziua de Cluj | Incendiu puternic la un depozit în Alba ...
Ziua de Cluj | Incendiu puternic la un depozit în Alba ... from zcj.ro
Liviu ludovic / 17 aug 2021, 15:20 salveaza pdf comentarii. Incendiul se manifestă cu flacăra vizibilă şi degajare mare de fum la un depozit de peturi. Incendiu major în alba iulia. Pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor. Incendiul de proporții din alba iulia a fost lichidat: De la nivelul isu alba acționează, la ora … Marţi, 17 august 2021, 15:41. Pompierii au intervenit de urgență cu două autospeciale și o autoscară, în condițiile în care riscul era major ca focul să se extindă la restul blocului.

De la nivelul isu alba acționează, la ora …

Un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit marți în zona industrială a municipiului alba iulia. Din primele informații intervine detașamentul de pompieri alba iulia pentru localizarea și lichidarea flăcărilor, lângă cunoscutul operator economic „sews. Liviu ludovic / 17 aug 2021, 15:20 salveaza pdf comentarii. De asemenea, au fost trimise în sprijin 6 echipaje de stingere de la isu sibiu. Incendiu puternic în alba iulia, la un depozit de materiale plastice. Peste 80 de pompieri din alba iulia alături de colegi localitățile învecinate, … Un incendiu izbucnit la alba iulia, stins după 4 ore. Reprezentanții isu alba au transmis că focul a izbucnit la un depozit de peturi din plastic, situat pe strada alexandru ioan cuza din alba iulia. Aproximativ 500 de metri pătrați au ars. Posted by 8 minutes ago. Incendiu la o fabrică de condimente din alba iulia. Marţi, 17 august 2021, 15:41. „de la nivelul isu alba acţionează 5 maşini de stingere, 1 autoscară şi 1 ambulanţă smurd.